Avantazhet e 4G+

Si të marr 4G nga Telekom

Produkte & oferta 4G

Pyetje të Shpeshta

Rrjeti Telekom 4G+
Jashtëzakonisht i shpejtë,
Jashtëzakonisht i qëndrueshëm

Mirë se vjen në rrjetin e së ardhmes!

Avantazhet e 4G+


TË shikosh video
Shpejt, pa ndërprerje dhe HD – kështu mund të shihen videot online në rrjetin më të mirë 4G. Nuk ka më shkëputje apo rezolucion të dobët. Dhe me 4G+ me shpejtësi deri në 300 Mbps mund të shikoni video me rezolucionin më të lartë kudo ku ndodheni.
Të dërgosh foto
Kur ti bën foto dhe kap momentin me nxitim dëshiron ta ndash me të gjithë. Ngarkimi i fotove në rrjete sociale tashmë bëhet për një çast. Shkrep-foton, tak – ngarko.
Shkarkim
Të shkarkosh albumin më të fundit ose dokumente të mëdha në 3 sekonda është fantastike, si mendon? Mund ta bësh me internetin nga 4G. Dhe me 4G+ mund ti marrësh edhe më shpejt me shpejtësi që arrijnë deri në 300 Mbps.
Hapja e faqeve
Edhe pak, edhe pak… po hapet! Po fotot pse nuk janë ngarkuar? Ky është përjetimi kur hap faqet në Web me një lidhje të dobët interneti. Por në rrjetin më të shpejtë 4G+websites hapen në çast me të gjitha elementet.

Si të marr 4G?

Për të përdorur 4G/4G+ nga Telekom ju keni nevojë për:

1.
2.
3.
Smartphone që suportojnë 4G/4G+
Kartë SIM 4G
Zgjidhni rrjetin 4G/LTE
Shiko listën

Zëvendësoni kartën tuaj falas
në çdo dyqan Telekom

Për iPhone:  Nga menuja kryesore zgjidhni
Settings / Cellular/ Voice & Data / zgjidhni LTE

Për Android:  Nga menuja kryesore zgjidhni
All Applications ose Settings / Mobile Networks
ose More… / Network Mode / zgjidhni 4G ose LTE

Njihu me produktet 4G në Telekom.

Përjetoni internetin në rrjetin 4G+ të Telekom me ofertat dhe produktet e mëposhtme:

1.
2.
3.
4G në celular
4G në tablet & laptop
Smartphone dhe pajisje 4G
Paketa interneti Shiko ofertat Shiko pajisjet 4G

Pyetje & Përgjigje

Çfarë është 4G?
Çfarë është 4G+?
Cilat janë avantazhet e 4G+?
A mund të përdor shërbimin 4G në celularin tim?
A mund të përdor shërbimin 4G+ në celularin tim?
Në cilat zona mund të përdor 4G & 4G+ nga Telekom Albania?
Më shumë informacion?